Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Rabu, 4 Mei 2016

2016 - Terlalu Banyak Perubahan Drastik

Dah masuk bulan Mei. Blog ni pun masih bersawang. Padahal dan nak 1/2 tahun dah. Kehkehkeh..
Update pantas segala hutang cerita yang saya tidak sempat tulis.
  1. 4 hingga 7 januari 2016 (isnin - khamis) - permulaan tahun kami agak kelam kabut sebab Mell tak sihat dan admit di hosp Columbia Asia gara-gara bronkitis.
  2. 21 januari 2016 (khamis) - hari terakhir menjawat jawatan sebagai Pegawai Perancang Bandar dan Desa di Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Semenanjung Malaysia.
  3. 25 Januari 2016 (isnin) - melapor diri bertugas di Ibupejabat Jabatan Tanah dan Survei, Sarawak.
  4. 18 Februari 2016 (khamis) - selamat bersalin anak no 4. Diberi nama Elora Cassandra yang bermaksud The Bright One. Semoga menjadi anak yang bijak,  baik dan berguna pada masyarakat.
  5. Mac 2016 - suami dapat transfer ke sarawak. Bertugas di SK Pangkalan Ampat, Padawan.
  6. 15 April 2016 - Harijadi Easter ke 9
Mell admit di Hospital Columbia Asia, Setapak 4-7 Januari 2016
Good Bye Unit Penyelarasan Projek, JPBD Semen Malaysia

2 ulasan:

idzwa kamaruddin berkata...

welcome home ;)

semoga dipermudahkan semua nyer ye syl!

Nurhidayu berkata...

teruskan menulis..hehe