Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Khamis, 2 Mei 2013

Permohonan Hadiah Latihan Persekutuan Untuk Kali Ke-3


Mohon sambung belajar lagi. (untuk kali ke 3). Cerita permohonan last year ada di sini. Kali ini Syl tidak beria sangat nak mohon setelah 2 kali kecewa. Hantar permohonan online last minute. Tarikh tutup 3 Mei. Maka 3 Mei jugak Syl mohon online manakala kertas kerja / prososal Syl buat dalam tempoh 2 jam je semalam. ekeke..

Sama seperti tahun-tahun lepas, Syl masih memilih Pengajian Dalam Negara (UKM). Syl pilih bidang Sains Sosial. Semoga ada rezeki. Kalau takde jugak. Tahun depan Syl apply lagi. chaiyok!!!

Kenapa nak sambung belajar ye?
Syl memang suka belajar dan menimba ilmu. Disamping itu semoga ilmu yang Syl perolehi dapat membantu Syl menjalankan tugas dengan lebih baik.

1 ulasan:

Lavender berkata...

bagus syl.. jangan berputus asa.. walaupun dah lama kerja, sambung belajar refersh balik otak.. saya doakan syl berjaya kali ni =))