Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Isnin, 29 Oktober 2012

Adakah saya teettttttttt ???

Ni pic guna dip&tell.
Ada bayang-bayang. Hati berdebar + berbunga-bunga (pic taken on 21/10/2012)


Yang Atas: UPT Disclosure. Yang Bawah Kecik: UPT beli dari blog hamilcomel. (pic taken 28/10/2012)


Jadi.. apa pendapat ahli nujum?
Saya buat kira-kira sendiri. Maybe baru 3 wks ++
Apapun.. doakan kami sihat dan selamat menempuh 40 minggu nan indah.
Semoga menjadi anak yg sihat, cergas dan baik.
ilebiu.
 

10 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

tahniah!!

mrs.krie :O) berkata...

Wahhhhhhh...congratttsssss...usaha membuahkan hasil......jaga diri.....teeeettttttt.........sukeeeeeee

pnsusu berkata...

wahhhh,,,tahniah

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P berkata...

insyaallah kalau ada rezeki tak kemana. take care sis !

azzpinky berkata...

dah scan ke? congrate if dh berhasil...

But for me, last 2 weeks have had the same situation, period bln 9 lsg xdtg, pastu wat UPT dpt blurry 2nd line cm dlm gmbr tu, tp after few days my period came...huhuu

izzah berkata...

tahniah...best2...jaga diri n kandungan tau....

Myluv - Syl berkata...

Mrs.Eady: terima kasih.

mrs.krie : Terima kasih. sentiasa berusaha. semoga rezeki new born mewarnai tahun 2013 kita.

pnsusu: terima kasih.

Mrs.Yana: betul.. terima kasih.

azzpinky: terima kasih. belum scan. nak tunggu smpai cukup 6-8wks baru scan. tpi tgkla.. kalau tak sabar. hujung minggu ni gi jumpa gynea.

Kami doakan yg baik2 utk si kecik ni. semoga ada rezeki kami..

shilafaizz berkata...

congrats syl!! tettt berhasil.heheh

yatyusz berkata...

Tahniah...saya pun nak upgred level thn depan

intanfirdaus247 berkata...

Salam knal..saya intan..:) suka baca blog ni..sebab saya cuba untuk TTC...malam n baru balik dr klinik cek saya dan husband...saya period irregular..huuhu
wah tahniah berjaya hamil..take care ok