Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Sabtu, 24 Mac 2012

BEN ASHAARI AJAK BERKENALAN


Haluu... bila dak BEN buat segmen ajak berkenalan.
Syl pun cecepat nak join. hikhik.. Tergedik2 kan?
erkk.. Blog Syl ni lama dah. Hanya baru2 ni je rajin update.
Entry banyak berkisar tentang keluarga dan diri sendiri (ala2 syok sendiri).
Pepun.. Syl suka berkawan. Meh la berkawan dengan Syl.. Meh la..

p/s: blog dak Ben ni best jugak. Salah 1 blog yg Syl suka terjah.

7 ulasan:

Ain Runnia berkata...

salam persahabatan..singgah sini n terus follow..kalu sudi follow la balik..=)btw, nice blog ^^

Ain Runnia berkata...

salam persahabatan..singgah sini n terus follow..kalu sudi follow la balik..=)btw, nice blog ^^

Ain Runnia berkata...

salam persahabatan..singgah sini n terus follow..kalu sudi follow la balik..=)btw, nice blog ^^

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

ramai tul peminat ben ni..huhu

cik nisa berkata...

singgah balas...salam perkenalan..:)

are_lin@yu berkata...

Salan kenal dari ayu;-)

Nurul Akmal berkata...

Salam perkenalan... Dari segmen yg sama... :-)

http://ciknurulsiezuka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.htmls