Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Khamis, 2 Februari 2012

Adik Bongsu Kami dah Kahwin

Mula-mula Syl tunjuk gambar.
Lokasi: Jabatan Perdaftaran Negara, Kuching

Nama Pengantin lelaki: Walter (adik saya.. hehehe)
Nama Pengantin perempuan: Shierra

Sobs... tetiba terasa sayu. Dah besar rupanya adik kecik syl ni. *eh.. masih kecik ke*
Comel wife dia. Simple dan baik orangnye. Pemalu sikit2. Orait la. I like..

Adik Syl ni dulu masa kecik sangat sangat sangat notti dan manja.
Garang pulak tu. Marah org je dia nak pukul. Marah orang je dia nak kejar *time kecik*
Masa dia still baby Syl suka geletek dia dan biar dia ketawa sampai nangis. hehe.
Bila tengok muka dia kann.. org mesti ingat dia ni serius dan garang.
Tapi dia so funny dan jangan main2. Hati dia sensitif. *sama cam enchek papa Syl*

Pepun, tahniah ye dear..
Kakak doakan kebahagiaan kalian. *pasangan ini sangat cute*
Semoga beroleh anak2 yg baik, bijak dan mendengar kata.
Memasuki alam perkahwinan akan memikul banyak cabaran dan amanah yg perlu dijaga.
Jangan sesekali biarkan isterimu mengalir air mata duka. *shierra gitau kakak. nanti kakak babab dia*

hadiah nanti bulan Jun kakak balik sarawak kakak akan bagi. :D

Tiada ulasan: