Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Selasa, 3 Januari 2012

Tadika SBC, Danau Kota

Pepagi bukak fesbuk,,
sengih memanjang sebab ramainya kengkawan update gambar anak masuk sekolah/tadika.
syl ingat nk update gambar easter masuk tadika.
tpi rasanya baik update blog. hihi.. leh buat catatan ala2 diari. kan??

well..
akhirnya mama yg kedekut ni jumpa jugak tadika yg memuaskan hati.
jauh tu.. Tadika SBC, Danau Kota.
Rmh kitaorang kat Batu Cave. Opis pulak kat Wisma Tun Sambanthan. huhu..

Kenapa pilih tadika SBC??
  1. English base. Chegu besonye Indian.
  2. Yuran berpatutan. RM130 sebulan
  3. Ada transport ke taska di Taman Melati. Bayar Rm40 je.
  4. Ada kawan se taska. Athirah namanya.
  5. Kawan Easter si Athirah pun naik van yg sama ke tadika. so, ada Geng Bas Sekolah. hehe.
Habis kelas di tadika, van sekolah akan hantar Easter dan Athirah ke taska semula.
Semoga semuanya baik2. Anak selamat dalam perjalanan pergi balik ke taska-tadika-taska.


-
-
inilah Athirah..
-
-
Membesar sama2.. belajar sama2.. tunggu bas sama2..
-
-

Bas sekolah Uncle Raj... Cikgu Siti hantar sampai pintu bas. Ilebiu cikgu Siti

-
-





NOTA:
Ilebiu kakak..
1 permulaan untuk anak mama yang cantik.. bakal seorang doktor pakar sakit puan.

5 ulasan:

♥ Wina ♥ berkata...

wahhh nak jadi gynae ek easter? heheheee gud gud...

chreeztina arissa berkata...

cantik budak nama ester dan atirah itu (sama nama ngan ai kompom la lawa) .. sekolah bebaik yer nak.

fisa othman berkata...

cute jek bebudak ni kann...
semoga berjaya jd gynae!
erkkk ni cita-cita eater ke cita-cita mama ni..:)

Myluv - Syl berkata...

hehehe.. terima kasih sudi singgah. cita2 easter dan mama tu. sebab dia kata nk jadi mcm doctor yg check mama. so gynea la yg bnyk check mama. hahaa..

Lovely Linda berkata...

ada no telefon transporter tu x?