Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Isnin, 19 September 2011

Hanya ada 1 minggu sahaja lagi. =(

Rasa cam baru semalam je bersalin.
Rupanya next week dah nk masuk kerja setelah bergumbira selama 90 hari.
Perasaan bercampur baur..
Kerja/Projek di peringkat akhir. maksudnya akan ada bnyk meeting di luar pejabat.
dan akan ada bnyk outstation ke negeri Perak.. (untuk projek Rancangan Tempatan Kerian).

persoalan:
  1. Bagaimana encik papa nak menguruskan EBM? bagaimana dia nk bagi EBM kat arthur ketika malam?
  2. Mcmana kalau2 hotel takde peti ais? kena tebalkan muka pinjam peti ais kat dapur hotel ke? Nak ke tukang masak bekerjasama? mcmne kalau hotel takde dapur. (hotel bajet).
  3. Mcmana nak pam ketika mesyuarat berlangsung di PBT. syl segan nak masuk surau. nanti timbul bnyk persoalan dari mereka.. haruskah syl mengepam di tandas?

gambar carik kat google.

ohh... semoga semuanya dipermudahkan dari Nya.
Sentiasa bermohon dimurahkan rezeki.. syl yakin.. Dia sentiasa mendengar..

3 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

semoga semuanya dipermudahkan ya syl.. :)

sasha @ mumyalya berkata...

syl..
1.untuk mengurus EBM oleh papa athur tu,sebelum syl pi kursus,syl siap2 bungkus pack2 EBM ikut hari..then lekat sticker no.1,2,3 dan seterusnya kat botol/plastik EBM tu..so nanti papa athur mudah sikit..time malam,syl kene le kejut papa athur,tapi kdg2 baby 3months above ni tak bgn menyusu malam dah..
2. kalau lama sangat,memang kene la syl tumpang peti ais hotel..cuba bincang bebaik..tk pon,beli tong ais tu,refill ais daily..then masukkan susu yg dah perah..(ewah..memandai :p)
3.syl cuba pump susu sebelum pi meeting n tetapkan timing pump hari berikutnya waktu sebelum meeting..ce cuba..hehe..

ni cadangan je dear..i pon masih hijau bab bf ni..hihi :)

Myluv-Sylvia berkata...

Lady; thank you my dear.. semoga dipermudahkan.

sasha; okehhh.. nanti saya cuba praktikkan. tq bebeh.