Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Selasa, 19 Julai 2011

Saya Sedang Cuti Bersalin... suka3...

Mula2 haritu ingat nk update blog sebaik sahaja bersalin..
Tapi saya ni kan jenis dengar kata.. (kalau rasa nk muntah.. muntah la ye,, hehe)
Tu.. si ummi Uzma dah warning.. jaga mata katanya.. kurangkan aktiviti online.
hehe.. ok.. baik..

Cuti bersalin saya diluluskan oleh Dato' KP sendiri.. terima kasih Dato'.
Susah payah je Dato' sain. Ingatkan org lain yg akan sain. hehee..
Serius jugak Dato' dgn perihal cuti2 ni ye.
Oye.. saya mohon cuti bermula 11 Julai 2011 hingga 8 October 2011. (3 bulan)
Tapi.. uhukkk.. saya terbesalin awal la.. 23 hari lebih awal tu..
so, cuti saya bermula 30 Jun 2011 dan tamat pada 28 September 2011.
Mungkin saya akan masuk kerja 3 Oktober.. hehee.. tak sabar nk kerja.. fuhhh.. uwekkk..

oh.. perkenalkan.. anak lelaki saya. ARTHUR GADE


dan.. inilah rupa saya beberapa minit selepas bersalin.. ceria dan gedik kan? hahaa.

oklah.. bnyk saya nk cerita. tapi dak Arthur tu dah panggil la.. 'ngek ngek ngek'
jumpa lagi.....

6 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

comel :)

Norazrani Maamin berkata...

comelnya Arthur Gade...selamat bercuti & berpantang yea.. ;)

shilafaizz berkata...

cerianya Syl sesudah bersalin.maybe sebab kejap jer dah bersalin.muka sy lepas bersalin macam mak lampir dgn rambut mengerbangnye.huhh

-ummi uzma & muhammad- berkata...

hahaha..dah gatal ler jejarinya nak menaip blog tu...ko enjoy la cuti 3 bulan ni puas2..belek anak2 pepuas...belek laki pepuas (jangan sampai naik cuti sok dah ada lagi plak..hahaha)...sebab bila ko naik keje kalo nasib ko tak baik, jadi cam aku...sila rujuk entry terbaru diblog......huhuhu...btw...tlg ciumkan dak arthur n easter juga...bilala aunty nak dapat jumpa korang ni.......plus....tarikh cadang naik keje tu cam best je:P

dhr berkata...

congrats syl! comel. baby xsabar nk keluar lihat dunia. ;)

OMR (Rose) berkata...

congrates! comel-la dak arthur tuh...n'way..enjoy ur maternity leave...betul tu...belekla anak puas2...belek suami skali...mcm i pantang kat kg..suami kat sbn..so x dpt nak belek suami...hahahaha...
take care syl!