Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Khamis, 21 April 2011

* PINKY MOMMA..daku memang pelik skit!


Muahahaa.. tergelak baca entry dari kak harissa. Tergerak plak ati nk buat entry camtu.. sebab perangai pelik kami hampir sama..

Memula tu.. bagi yg tak berapa faham. Klik kat banner Pinky Momma kat bawah ni yer.. bak kata kak harissa.. kalau klik nanti kapal selam akan bawak gi sinun.. mana ntah kapal selamnye.. syl kata harry potter yg tolong bawak gi sinun.. pepe jelah kan..



wokeh.. apa yg pelik sangat kat syl ni?
jap..jap.. nerbes nih..


-
-
-
-
-
-
-

(smile ye encik nyamuk.. nak masuk blog ni?)

Gebu dan sihat berseri kan nyamuk ni? errr.. tu bukan kulit syl ye.. ni amik dari encik google.
kalau kak Harissa suka penyek2 nyamuk.. syl pun suka tpi hat yg gebu camni ahhh..
kalau yg kurus2 tu syl tak penyek lagi.. syl akan umpan kat kulit syl.
belek dlu takut nyamuk aedes. tak pasal kena denggi kan?
klu kompom bukan.. derma la sikit darah.. cukup gemuk.. syl pun belasah tanpa kasihan.
err.. pelik ke tak?
mesti encik papa syl marah kalau tau nih! semoga dia tak perasan entry syl kali ni.
sebab sekian lama syl simpan rahsia ni.
tak tau la plak kot2 dia pasan..
kalau dia pasan.. mesti dia teringat kenapa syl suka bukak tingkap time malam
haaa.. nak kasi nyamuk masuk barang sekor dua la.. huhuu..

sekian...

6 ulasan:

dhr berkata...

syl, same la kite! aku pun ade perangai mcmni. mmg geram tgk nyamuk gebu.kalo dpt tampar smpai mati mmg puas hati. dulu ms kt kecik2 kt kg, tiap2 senja ktorg akan sembur ridsect, pastu nnti nyamuk2 akan pening2 and jatuh atas lantai.aku ni akan menekan naymuk2 yg gugur tu dgn puas hati.hehe.

Myluv-Sylvia berkata...

hehehe.. tula dhr...
cam 1 kepuasan bila penyek2 nyamuk ni. kijam jugak kan?

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

dear..u sgt penyayang ahahaha ;)
entry utk kamu..

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/amik-la-darakuku-rela-you.html

kAmi dAn mEreKa berkata...

kite lagi suka kalau tepuk nyamuk dia masih hidup, pastu buang sayap dia, bia nyamuki terkapai2, muahaha jahat kan kite, ;)

♥sophie♥ berkata...

hihihi,, fie pon kdg2 camto gak bile geram sgt ngan nyamuk,, ngee

Myluv-Sylvia berkata...

hahaa.. ramai peminat nyamuk rupanya.