Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Ahad, 17 April 2011

Easter Cassandra sudah 4 tahun

Anak mama dah 4 thn ye.. tpi thn ni mama tak sempat nk prepare birthday party kat rmh sebab mama ada kursus kat luar. so, utk tidak mengecewakan dak Ete yg bersemangat nk sambut birthday.. mama minta tlg teacher kat taska uruskan birthday dia. Thanks buat Taska Permata Harapan. Memang dorang spoting. siap makeup kan si dak Easter. huhuu.. kemain lain lagi Ete cite pasal makeup dia. (1st time di makeup lawo2) Jom... kita zoom in....





pssttt: mama lupa nk order air utk dorang. hahhaa.. takpe. mesti kat taska teacher ada buat air. apa daaaaa si mama ni. kan?

3 ulasan:

yatyusz berkata...

Hepi 4th Birthday to Easter ...our lil Dora! Auntie luv u too..

Fatihah berkata...

Selamat Ari pengada... ko kitai iban.. hihihihi... Anakku 2 orang birthday bulan tuk..Hannah 14/4.. Mikail 19/4.. kira sambut sekali lah ila.. g dalam persiapan tuk.. ti semak nyamai jemput kita.

Myluv-Sylvia berkata...

yatyusz; thanks.. anak kita sebaya kan?
fatihah:
pandai mat nuan adjust. hahah.. senang ulih nyambut birthday serentak.