Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Rabu, 27 April 2011

Best tau bila berjaya jahit dress untuk anak sendiri..

ehemm... baju ni dah lama siap sbnrnya. klu tak silap awal Mac 2011 lepas.
Tpi baru nak hapdet kat blog. gheee..
Malu nk cite.. tpi mau..
Ni 1st time jahit baju. Orait la kan?
Easter ke main suka. setiap kali pakai, kalau jumpa orang dia akan cakap.
"baju ni bukan dibeli tpi mama yang jahit sendiri"
walaa.... wlupun sedikit malu dibuatnya tpi mama gembira. Sebab Easter very proud pakai baju yg mama jahit.

errr.. dress ni mama jahit guna kain cotton yg harga RM2 semeter. rasanya aritu beli dlm 2.5 meter. so, tak sampai Rm10 pun kosnye. hehehe.. nanti klu ada masa mama nak beli kain cotton yg lebih cantik. Easter dah request nk baju mcm princess. aiyokk.. dress biasa la ye nak.. mama tak pandai lagi.

pepun.. jom zoom in.. (sori gmbar blur. mama kedekut nk beli camera or hp mahai)
-
-

(Model tengah melukis)
-
-

(model ni tgh menari sebenarnya)
-
-

(huhuu.. tengok tu.. sukanya dia!)

1 ulasan:

fisa othman berkata...

wah!!!untungnya laa orang yang pandai menjahit ni kan...uhuksss fisa nak pegang mesin jahit pun takut...:D camno laaa nak pandai kann...;)