Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Rabu, 10 November 2010

PTK oh PTK

haluuuuu..
harini bersemangat nak citer pasal PTK.
Sebab pagi tadi baru hantar assignment.
Assignment yg perlu disiapkan dlm masa hampir 1 bulan, saya siapkan 2 hari je.
1 hari utk cari maklumat, 1 hari utk buat report sebanyk 15 muka surat.
ohh.. bukan sengaja taknk buat awal2.. saya bnyk outstation dan bnyk paper kena siap di pejabat.
pepun,,,
Masa tgh turunkan tandatangan bukti penghantaran PTK, sempat jeling senarai nama yg dah hantar... mcm semua orang dah hantar je. uhukkkk..
saya ni memang suka jadi person yg last hantar.

nk citer sikit sesi exam dan pembentangan haritu.
pembentangan individu rasanya ok. saya ada sikit keyakinan
tpi pembentangan berkumpulan pulak sakit sikit.... agaknya takut tgk muka mr. yoon tu. hahaha
exam plak?? --> sungguh mengecewakan. sakit jiwa. semalaman tak tido sbb study.
tpi time exam.. soalan mcm merapu. takleh jawab. uwaaaa!!!

so, korang rasa berapa keputusan PTK saya nanti?
hahaha.. saya rasa dh tau keputusannya.. bukan nk fikir -ve.
tpi itu hakikat yg terpaksa saya harungi.
takpe.. klu takde rezeki kat sini.. mesti ada rezeki kat tempat lain. kan kan kan..

pssstt!!!: Pak Jib kata.,, PTK nak mansuh thn dpn. so? tak mo sedih2,, hehehee..

4 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

lady doakan keputusannya baik.. :)

dhr berkata...

takpe syl...yang penting da buat..xlulus bole repeat kan?

Myluv-Sylvia berkata...

thanks lady. doakan saya lulus.. cayang lady.

dhr: hopely dorang ada buat 1 lagi PTK next year. kan PTK dimansuhkan pada bulan 6. hehehehe..

dhr berkata...

latest yang saye dgr xde syl...pastu kalo sape yang kene mengulang, akan disuruh buat assigment. mcam dulu la, masa diorang buat format baru PTK ni.