Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Ahad, 8 Ogos 2010

frust!

rasa frust semacam.
masih takleh hilang perasaan ni wlupun dh buat mcm2.
jgn lahh sedih sylvia oiii..
apa kata sambung study je..
kali ni amik sains sosial kat UNIMAS @ UKM.
buat kajian ttg 'homeless' .. mcm best kan?
bnyk pengemis kat luar tu ha..
si perancang bandar patut tgk benda ni.
nanti boleh la selami kehidupan si pengemis.
wokeh..! angan2 tpi terhibur sikit. kan ke best kalau dpt tajaan JPA.
tanpa tajaan,,, malas la sambung. *merajuk
waaaa!!!! still rasa frust!

2 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

sambung study tu idea yang menarik.. kalau masih ada kemahuan untuk sambung belajar, sudah baik tu..
jangan jadi cam lady ni. malas belajar hehe..

Myluv-Sylvia berkata...

thanks lady.. ni baru niat. hehehe..