Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Jumaat, 16 Julai 2010

tagged from 'ummi uzma'


lama dh tag ni.
baru hari ni berkesempatan. sowi ye ummi uzma, baru hari ni syl relax sikit kat rumah. tu pun easter demam berhingus. huhuhu.. relax jugak ke?

1. Adakah anda rasa anda hot?
tak ehh... syl rasa syl jenis cool. tak mau hot2.. hasben sentiasa pesan, biar sentiasa cool.

2. Upload wallpaper laptop yg anda guna sekarang.

3. Cerita sikit tentang gambar tu
Piala Thomas aritu, penat Easter jerit2 menyokong Dato' Lee Chong Wei. Tapi takde rezeki. Malaysia kalah jugak.

4. Kali terakhir anda makan pizza
tak ingat. tpi rasanya last mkn pizza masa syl order utk bebudak kat opis. bila ehh.. ermm..

5. Lagu terakhir yang anda dengar
lagu Faizal Tahir masa tgk program Tom Tom Bak

6. Apa anda buat selain menyiapkan tag ni
Menyiapkan Teks Ucapan utk Dato' Ketua Pengarah JPBD sempena perasmian DRT Ipoh 2020 23hb Julai ni. Siap ko Dato'. Syl bagi Dato' 12 muka surat teks ucapan utk Dato' baca kat depan Menteri Besar Perak. muahahahaa!

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
- mama / sayang / myluv : hubby
- mama - Easter
- Puan Syl - staff JPBD
- Vee : 2-3 org je panggil camni
- Selvi : hahaha... ni pun 2-3 org je panggil camni
- Bia : kwn2 kat SMK Muara Tuang
- Syl : kebanyakkan org panggil saya Syl je termasuk my bos.
- myluv : kat tenet syl guna myluv

8. Sila taq 5 orang sekarang
- Bel
- Dian
- Winacunkira
- Ummi Ayip a.k.a Arissa
- Lady 'Little Parlour'

9. Siapa orang no. 1 pada anda
Bel, roomate masa kat UiTM. lama dh tak jumpa dia ni.

10. Katakan sesuatu pada orang no. 5
syl paling suka lepak kat blog Lady. mcm2 cerita. kalau ada peluang, nak jumpa bersua muka dgn Lady. Boleh tak Lady?

11. No. 3 ada hubungan dengan sesiapa?
Dengan hasben dia la.

12. Bagaimana pula dengan yang no. 2
Dian ek.. dia kat sudan sekarang. seronok tul dia kat sana

13. Kata-kata cinta untuk yang no. 4
Ummi Ayip ke? hehehe.. tak tau nak bagi kata2 cinta utk dia la. hahaha... kurang sesuai kot.

14. Berikan 5 fakta tentang orang-orang yang anda tag

-Bel
dia ni comel. anak dia pun comel. huhuuu.. geram

- Dian
jeles kat dia ni. dok sudan, cuti dan jadi housewife selama 3 thn

- winacunkira
sedang berbahagia meniti 40 minggu nan indah (anak kedua). tiup2 la kat syl, semoga syl berjangkit sama. hehehe.. anak dia si kira tu comel bangat sihhh,,

- Arissa
Orang Iban + Cina = Islam. Sekarang ni dia jarang update blog. Dok update Facebook je. huhuhu... dh ada assignment ni Arissa. jom update blog pulak.

- Lady 'Little Parlour'
Hanya mengenali Lady di alam maya. Pandai masak. Dia pun slalu gi oversea. Anak-anak si Molly dan Arri tu bikin syl rasa nak terkam dan peluk kuat2 je. huhuu..


2 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

hehe tq sebab pass tag ni kat lady... nanti lady buat yer... dok mengumpul tag ni ekekeke.... uwaaaa... lady jugak teringin nak jumpa sangat2, tapi lady ni sungguh la pemalu orangnya...
:D

Myluv-Sylvia berkata...

ada peluang, kita jumpa kan? tgk gambar tu.. malu2 sembunyi muka. wakaka... seronok dpt jadi kwn Lady. :)