Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Selasa, 18 Mei 2010

oh Piala Thomas.... !!!


(Kan best kalau piala ni dijulang oleh pasukan Malaysia)


(alalalaa... sedihnya muka dia)

(Geramnya bila Lin Dan buka baju dan tunjuk otot2nyerr... pepun, permainan dia memang best)

(Time for shopping... )

(Ketua pasukan Penyokong)

(Apapun Dato' , kami tetap sokong anda.. )

4 ulasan:

saSha a.K.a MumYalya berkata...

oh..ku kiciwa Malaysia kalah..apepun..tetap sokong mereka sampai saat akhir..heeee..
(psstt..syl,yg ketua penyokong tu muko dia asik kuar tv mlm tu :p)

dhr berkata...

Lin Dan mmg sukar dikalahkan. Taufik Hidayat pun kalah teruk ngn die!

-ummi uzma- berkata...

aku malam tu teringat nak msg ko...tapi memang dasyatkan team china main fast n sharp.....team kita patot follow cara diorang.....takpe la....in sport it just a matter of luck....bukan luck kita aritu...

Myluv-Sylvia berkata...

sasha: bukan setakat keciwa. tpi sedih. ketua penyokong tu,, easter minat sgt kat dia. hahahaha..

dhr: permainan LinDan mlm tu memang best. ni 1st time Dato Lee Chong Wei kalah kat tempat sendiri. (psssttt:: syl pun minat Lin Dan jugak)

ummiUzma: ramai yg sms dan call syl mlm tu. huhuhu.. semua very sad dan soh syl bersabar. (mcm syl pulak yg main.)