Salam Sejahtera dan Selamat Datang

Ini adalah blog peribadi. Apa yang saya tulis adalah dari pengalaman atau pendapat saya sendiri kecuali saya nyatakan sumbernya. Mohon maaf kalau ada yang berkecil hati. Sila beri teguran jika ada yang tidak betul. ^_^


Pengikut

Khamis, 18 Februari 2010

berkelah kat Ulu Yam

Panasnya cuaca di KL dan dijangka akan berlarutan sehingga Mac.. fuhh! Mulanya becadang cuti CNY duduk rumah je. tpi bila tgk muka Papa mcm boring. kesian la plak. so saya soh dia sms kat member dia, Ustaz Muksin. ajak Ustaz dan family gi berkhelah kat Ulu Yam..

Sampai kat Ulu Yam, Easter seronok bukan main. Ni 1st time dia mandi sungai. Slalu main kat swimming pool je. hahaha.. cuma yg tak syoknya. Pengunjung ramai sangat. Bila dah ramai org tu. Banyakle sampahnya..

(Sejuknya mandi sungai)

(Easter nak mandi sungai lagi tak?)

Tiada ulasan: